I-Challenge

Heb jij zin om Tongeren op een originele en ludieke manier te ontdekken? iChallenge biedt tal van interactieve citygames aan! 

Ga je voor het tactische spel The Target waarbij je als gangster 1 miljoen euro steelt en voorkomt dat de politie je arresteert. Of kies je liever voor Operation Freddy: een knotsgekke stadstour waarbij Freddy de Kabouter je de leukste weetjes en mooiste plekjes van Tongeren laat zien? Bovendien kan je dit spel ook gedeeltelijk personaliseren voor een teambuilding!

Kies je liever voor een outdoor escape room? Dan is Escape Game iets voor jou, hierbij moet je gijzelaars uit de handen van Dr. Crypto bevrijden door puzzels op te lossen. Je kan ook kiezen voor het familiespel Junior Detectives, laat je kleine detectives de moord van afelopen nacht oplossen door rond te wandelen in de stad. Graag een tactisch spel zoals Settlers waarbij je de meeste punten moet verzamelen door steden te bouwen, voor iedere gelegenheid bieden wij een spel aan!

Elke groep, groot of klein, ontvangt een tablet en krijgt uitleg van een professionele spelbegeleider. Deze citygames zijn ideaal voor: teambuilding, vrijgezellenfeesten, schooluitstapjes, jeugdverenigingen en families.

Kies je liever voor een binnenactiviteit, dan zijn onze verschillende VR-spelen perfect voor jouw team! Of speel je liever zonder begeleiding? Dan zijn onze DIY-spelen ideaal!