Waarom Tongeren ?

5 redenen om voor Tongeren te kiezen.

Een inspirerende bestemming

Tongeren is geen doorsnee congresbestemming. We houden het hier graag klein en authentiek. We geloven dat vergaderen anders kan. Verandering van decor inspireert. Tongeren is de ideale plek om kleine tot middelmatige (vergader-)teams onder te dompelen of net te laten uitbreken.

Buitengewone locaties

Tongeren beschikt over premium hotels, restaurants en meeting locaties. Wanneer we het hebben over ‘unieke’ locaties, betekent dit echt wel ‘uniek’.

Let’s get personal

De medewerkers van Visit Tongeren en de Tongerse horeca werken nauw samen. Wij helpen je event te organiseren vanuit een persoonlijke aanpak. Helemaal gratis en op maat!

Foodies’ paradise

Tongeren herbergt heel wat gastronomische topzaken, gezellige brasseries en cafés. Je kunt eindeloos mixen en matchen tussen authentieke plekjes met traditionele (streek-)gerechten én daarnaast hippe spots. De liefde van de oudste stad van het land gaat duidelijk door de maag!

Uitstekende bereikbaarheid

Tongeren heeft al eeuwen een bijzonder centrale ligging in de Euregio. Bovendien liggen accommodaties en openbaar vervoer in de Tongerse binnenstad op wandelafstand.

Overzicht