Daan - The Ride

The one and only DAAN neemt je mee op een zinderende, dansante rollercoaster van een concert. Stilzitten onmogelijk want dit is een staand concert!

Daan keert terug op zijn gloednieuwe album 'The Ride' terug naar zijn typisch electro rock geluid. Een reeks explosieve liveshows is het onvermijdelijke gevolg.
Hij mikt weer resoluut op de zweterige clubs en dansende festivals.

Naast de pompende upbeat songs van de nieuwe plaat kan Daan zijn hele set moeiteloos aanvullen met een rits aan classics, van 'Swedish Designer Drugs', 'Victory', 'Housewife', 'Exes', 'Icon' tot 'The Player', de nieuwe setlist zal geen seconde stil staan. Wie nog graag een argument wilt om te komen feesten: Daan zal optreden met trouwe topmuzikanten Isolde Lasoen (drums) en Jeroen Swinnen (synths) die hem al 20 (!) jaar lang bijstaan op het podium. Geoffrey Burton (gitaar) en Jean Francois Assy (bass) zijn er uiteraard ook terug bij, net als trompetwonder Jo Hermans.

Join the party!

Voor rolstoelgebruikers, minder-validen, mensen met krukken,… voorzien we in de grote zaal een speciaal gereserveerde zone. Hier kan je - eventueel samen met 1 begeleider - genieten van een goed zicht op het podium. Gelieve tickets hiervoor te reserveren/kopen via tickets@develinx.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 28,00
Vriend van de Velinx - 25,00 euro

Waar

de VELINX
Dijk 111, bus 2, 3700 Tongeren

Organisator

de VELINX