Brasserie Intermezzo

Op de Grote Markt, met zicht op onze bekende Tongenaar Ambiorix vindt u Brasserie Intermezzo. Hier bevindt u zich midden in het historische kader van de binnenstad, met zijn vele bezienswaardigheden.

Brasserie intermezzo verwent je met het beste uit de Mediterrane keuken. Lekker lichte gerechten op basis van de meest verse ingrediënten. Een cappuccino, een glaasje prosecco met vrienden, lekkere sharing bites of een uitgebreid diner... dit alles kan bij intermezzo.

Lekker en gezond, dat is de leuze van intermezzo. Mediterrane invloeden zijn duidelijk merkbaar in de aanwezigheid van antipasti, panini’s en bruschette. De keukenbrigade brengt u verder in vervoering met gerechten als vitello tonnato, carpaccio van runds, verse pasta’s enz. Dagverse vis- en vleesgerechten maken ook deel uit van onze vaste kaart. Lekkere betaalbare wijnen zijn met zorg gekozen door topsommelier Rudy Schurmans.

Het interieur is modern en strak. De loungeachtige sfeer maakt een bezoekje aan intermezzo tot een ware belevenis. Wij heten u graag hartelijk welkom op het zomerterras.

Ben je op zoek naar een leuke locatie voor jouw groep, wij bieden plaats aan 90 personen (beneden : 65 en boven : 25). Aarzel niet en contacteer ons. Wij werken graag voor jouw groep een voorstel op maat uit.