Apart Logie

Ontdek het historische Tongeren zoals nooit tevoren. Apart Logie is een uitstekende uitvalsbasis om de stad te verkennen. Ideaal voor een citytrip, een week heerlijk ontspannen of voor een kortverblijf. Kom tot rust in dit unieke verblijf, omringd met zeldzame antiquiteiten.

Apart Logie is verdeeld in drie verschillende ‘verblijven’. Zo is er de ‘Standaard Studio’ en het ‘Deluxe Appartement’, beide zijn tweepersoons appartementen voorzien van de nodige moderne luxe. Verder heb je ook nog de ‘Deluxe Suite’. Een vier persoons duplex appartement, voorzien van 2 slaapkamers en een zonneterras met uitzicht op Tongeren. 

Het ‘Deluxe Appartement’ en de ‘Deluxe Suite’ zijn beide uitgerust met een moderne keuken. Voorzien van alle toestellen om een aangenaam verblijf te garanderen voor langere tijd. Verder zijn er tal van gratis voorzieningen beschikbaar in elk verblijf, zoals o.a. gratis WiFi. .en Airco

Elk verblijf beschikt over een televisie, een modern uitgerust badkamer met een inloopdouche. De slaapkamers zijn voorzien van een king size bed (210 cm in lengte) dat opgedeeld kan worden in 2 één persoon bedden.