Retro Velinx

Vlakbij de toeristische trekpleisters van Tongeren, op het fietsroutenetwerk en aan het cultureel centrum 'de Velinx' vind je brasserie Retro Velinx.

Geniet op ons ruim zomerterras met uitzicht op de prachtige vijvers van het stadspark 'de Motten' van een frisse pint of een heerlijke hamburger. We serveren een uitgebreid aanbod aan huisbereide gerechten gaande van zomerse tapas tot Belgische klassiekers en traag gegaarde ribben.

De grote parking van het stadspark leent zich ideaal als start- en stopplaats voor een zalige wandeling of leuke fietstocht door de Haspengouwse parel. 

Bovendien zijn kinderen bij ons meer dan welkom, onze kaart voorziet een ruime keuze aan kindergerechten.

Cultuur combineren met een hapje of drankje, het kan zeker! We zijn altijd open voor-en na de voorstellingen in 'De Velinx'.

Kom dus zeker bij ons langs als je op bezoek bent in Tongeren!

Heb je nog een vraag of kom je met een grote groep? Wij hebben plaats voor groepen tot 150 personen. Voor groepen vanaf 25 personen staan wij ook graag op maandag (onze sluitingsdag) voor u klaar. Contacteer ons en we maken graag samen met u een voorstel op maat voor jouw groep. Je kan ons ook bereiken op hello@retrovelinx.be