Wijnhuis Christiaens lanceert een nieuwe website

Ze laten de kurken knallen!

Wijnhuis Christiaens lanceert een vernieuwde webshop! Enkele maanden geleden werd de vernieuwde wijnbelevingswinkel in Overrepen geopend, het was dus tijd om ook de webshop in een vernieuwd jasje te steken. 

Je kan nu op een heel overzichtelijke manier door de verschillende pagina's navigeren en ook de zoekmogelijkheden werden uitgebreid, waardoor je nu gemakkelijk kan filteren op land van herkomst, streek, jaargang of zelfs smaakprofiel. 

Hou je van fris, fruitig wit of ben je eerder een liefhebber van een volle witte wijn? Ontkurk je bij voorkeur een flesje fruitig rood of mag het wat steviger? Je vindt heus je gading bij ons!

Ook de productpagina's werden in een nieuw jasje gestoken, met een handig overzicht zodat je in één oogopslag de belangrijkste eigenschappen van een wijn ziet. Een interessante wijn gevonden die je wil delen met je vrienden of kennissen? Gedaan met knippen en plakken, de handige "social share" optie laat je toe via je social media-kanalen onze productpagina integraal te delen.

Ben je ook benieuwd geworden? Ontdek hier de nieuwe webshop!