Degustatiedagen bij Wijnhuis Christiaens

Zaterdag 19, zondag 20 en maandag 21 oktober

Zaterdag 19, zondag 20 en maandag 21 oktober ben je meer dan welkom in The Loft in Hoeselt voor de jaarlijkse degustatiedagen van Wijnhuis Christiaens en dit telkens van 14u tot 20u.

Er werden meer dan 260 wijnen geselecteerd uit het assortiment, waaronder de nieuwkomers Bodegas Vegalfaro, Weingut Weinwurm en Jasci & Marchesani. Ontdek op de rijkelijk gevulde proeftafels deze nieuwe referenties samen met de recente jaargangen van bekende wijnhuizen als Weingut Kolkmann, Château Fontarèche, Skok, Casa Silva, Bodegas Langa en Antinori.

De inkom bedraagt 10 euro, waarbij je vervolgens kan genieten van kortingen en promoties op alle aanwezige wijnen. Bestellingen met een minimale waarde van € 300 worden beloond met een fles heerlijke Bourgogne wijn van het familiedomein Tupinier-Bautista.

Taste Wine 2019 biedt je wederom de mogelijkheid om gratis in te schrijven voor één van de uitdagende en leerrijke masterclass sessies.

Er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar voor deze boeiende prive-sessies onder professionele begeleiding van de wijnmaker en onze sommeliers. Snel zijn is de boodschap!