Ontdek de ambi.pas van Tongeren

De ambi.pas is de stadspas van Tongeren waarmee jij bij bijna 100 Tongerse handelaars ambi.punten kan sparen. Die ambi.punten kan je dan verzilveren voor tal van voordelen en kortingen.

Om van de voordelen van de ambi.pas te kunnen genieten, heb je een ambi.pas nodig natuurlijk! De fysieke kaart kan je gratis meekrijgen bij een van de bijna 100 deelnemende handelszaken in Tongeren. Het is hierbij aan te raden dat je deze ambi.pas onmiddellijk registreert om kans te maken op de wekelijkse ambi.pas prijs. De registratie kan ter plaatse bij de handelaar of thuis op deze website. Klik rechtsboven in het menu op 'Registreren / aanmelden'.

Eenmaal dit gedaan te hebben, kan het sparen beginnen! Bij elke aankoop ontvang je ambi.punten en deze kan je later omruilen voor directe korting op jouw aankopen. Daarnaast maak je ook wekelijks kans om in de prijzen te vallen. Klik hier voor meer informatie over de wekelijkse wedstrijd.

Hoe werkt de ambi.pas?

Het principe is eenvoudig. Winkel of consumeer je iets in een deelnemende zaak dan kan je jouw ambi.pas scannen aan de kassa of bij het afrekenen en komen er ambi.punten op jouw ambi.pas. Die ambi.punten kan je dan verzilveren bij alle deelnemende handels - en / of horecazaken in Tongeren die deelnemen aan de ambi.pas. Punten verdiend in een boetiek kan je dus ook inruilen in een restaurant!

Elke deelnemende handelaar kiest zelf hoeveel ambi.punten hij je toekent bij je aankoop. Elk punt heeft evenwel altijd één waarde van 10 eurocent. 100 ambi.punten zijn dus goed voor 10 euro directe korting op jouw aankoop.

Nog meer voordelen!

Maar je hebt ook nog andere voordelen met de ambi.pas. Bij elke aankoop met je ambi.pas ontvang je een gratis parkeerticketEn bovendien verzamel je bij elke aankoop met je ambi.pas ook één winstkans om elke week kans te maken om € 250 te winnen dankzij de wekelijkse ambi.pas wedstrijd!

 

 

De Ambi.pas valt onder de verantwoordelijkheid van Joyn. Meer info over hoe de GDPR van toepassing is, is te lezen in deze blogpost en privacy verklaring van Joyn. Hierbij moet de Joyn - gebruiker gelezen worden als Ambi.pas - gebruiker en Joyn - handelaar als Ambi.pas - handelaar.

Heb je vragen over privacy of databescherming? Contacteer dan ons team via privacy@joyn.be of +32 78 480 552 voor meer informatie.